Fogyasztóvédelmi Sulitábor

  1. Országos Fogyasztóvédelmi Sulitábor – Zánka

A Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége, a Fogyasztóvédők Országos Egyesülete és a Közép-Magyarországi Fogyasztóvédelmi Egyesület (a továbbiakban: Szervezők) pályázatot hirdetnek meg Magyarország általános- és középfokú oktatási intézményei, valamint tanulóik és pedagógusaik részére az Országos Fogyasztóvédelmi Sulitáborban történő díjmentes részvételre.

A pályázat célja

A Szervezők célja a pályázat meghirdetésével a koruk folytán speciálisan védendő fogyasztóknak minősülő, általános- és középfokú intézmények tanulóinak fogyasztóvédelemmel történő megismertetése, szerepének bemutatása, tudatos fogyasztóvá nevelésük elősegítése új, eddig igénybe nem vett oktatási formák segítségével. Ennek megfelelően a pályázat során nyertes intézmények tanulói és a pedagógusai díjmentesen vehetnek részt a 2017 tavaszán (2017. április 26-28. között) megrendezésre kerülő IV. Országos Fogyasztóvédelmi Sulitáborban, ahol a fiatal fogyasztók a koruknak megfelelő játékos formában, szórakozva bővíthetik fogyasztóvédelmi ismereteiket. A tábor a Balaton északi partján fekvő Zánkán kerül megrendezésre, az Erzsébet Üdülőközpont és Tábor Zánka ad otthont a résztvevőknek. A létesítmény teljes körű ellátást biztosító táborozási szolgáltatást nyújt.

A pályázatok elbírálásának határideje

Szervezők elektronikus úton értesítik a beérkezett pályázatok elbírálásának eredményéről a pályázatot benyújtott oktatási intézményeket legkésőbb 2017. március 31-ig.

 

dsc00590 dsc00573 dsc00568